Úhlová bruska WU745

Prodej ukončen

0 Kč
vč. DPH
Kód zboží
WU745
EAN

Úhlová bruska

Ruční úhlové brusky Worx mají široké využití v mnoha odvětvích výroby a údržby. Jsou určeny pro řezání a broušení materiálu, broušení a leštění ploch za použití rotačního kartáče. Jsou uzpůsobeny k upnutí do stojanů pro jednodušší víceúčelové použití.

  • Nastavitelný ochranný kryt
  • Štíhlé tělo brusky přizpůsobené pro snadné uchopení
  • Aretace vřetene
  • Obouruční model
  • Výměnné uhlíky
  • Soft start
Základní příslušenství:
  • Ochranný kryt
  • Klíč na přírubu
  • Přídavná rukojeť
  • Sada přírub
Ergosum
Úhly a geometrie, které respektují neutrální postoj lidského těla. Tvary, které odpovídají přesné anatomii a funkčnosti lidských rukou. Úchopy, jejichž velikost a tvar zajišťují pohodlí a umožňují efektivní přenášení síly těla.
 
Italian design
Pokud jste jako my, budete souhlasit, že dnešní ruční nářadí je většinou příliš nudné. Dobrou zprávou je, že tomu tak nemusí být. Worx nářadí nejen dobře funguje, ale také velmi dobře vypadá. Proč být spokojen pouze s jedním nebo s druhým? Z tohoto důvodu máme v Itálii špičkový tým tvůrců průmyslového designu, kteří dávají tvář veškerému našemu nářadí. Protože existuje design a potom existuje italský design!
 
Odolné prachu
Vibrační a úhlové brusky se používají v prašném prostředí. Z tohoto důvodu se stovky obyčejného nářadí často vrací do servisů s poruchou vypínače. To však neplatí pro nářadí WORX vybavené protiprachovým kolébkovým vypínačem!
 
Spindle Lock
Zkusili jste někdy vyměnit pohybující se pilový nebo brusný kotouč? Opravdu nic snadného. Toto tlačítko udržuje disk zamknutý v poloze tak, že je možné jej snadno sejmout a vyměnit.
 
Hliníková převodovka
O plastu se říká, že je to univerzální materiál. Možná je to pravda, ale rozhodně to neplatí o převodovce - té nejdůležitější součásti vašeho nářadí! TLAKOVĚ ODLÉVANÁ HLINÍKOVÁ PŘEVODOVKA zaručuje skvělou stabilitu vnitřních mechanizmů a lepší odvádění tepla, což má za následek delší životnost nářadí.
 
Serviceable brushes
Tato funkce umožňuje vyměňovat opotřebené kartáčky v motoru bez celkové demontáže stroje (jak sami víte, nejobtížnější je smontovat stroj zase dohromady - vždycky zbývá nějaký šroub navíc). U strojů s vyměnitelnými kartáčky stačí odšroubovat, vyměnit kartáček, našroubovat zpět – a výměna je hotová.

Technická data:

Příkon 2200 W
Otáčky 6500 /min.
Ø kotouče 230 mm
Napětí 220 V
Hmotnost 4,5 kg
Upínací otvor kotouče 22,2 mm
Regulace otáček Ne
Délka přívodního kabelu 3 m
Závit na vřetenu M14

 

 

Žádné soubory k dispozici

Další produkty v kategorii

Úhlová bruska D28136 125mm 1500W
Úhlová bruska D28136 125mm 1500W

4 990 Kč

9558HNRG ÚHLOVÁ BRUSKA
9558HNRG ÚHLOVÁ BRUSKA

2 090 Kč

GA9030RF01 ÚHLOVÁ BRUSKA
GA9030RF01 ÚHLOVÁ BRUSKA

4 311 Kč

Úhlová bruska  D28132C 1200W
Úhlová bruska D28132C 1200W

3 290 Kč