Nůžky zahradní Powerstep P83 Fiskars 111670

Umožňuje stříhat větve ve více krocích, a to v jednom, dvou nebo třech krocích.  Nůžky si sami zvolí nejvhodnější nastavení podle průměru stříhané větve.

899 Kč
vč. DPH
Výrobce
Fiskars
Kód zboží
111670
EAN

Nůžky zahradní Powerstep jsou vybeveny novým mechanismem snižujícím pracovní zátěž.
Nová patentovaná technologie PowerStep™ umožňuje stříhat větve ve více krocích, a to v jednom, dvou nebo třech krocích.
 Nůžky si sami zvolí nejvhodnější nastavení podle průměru stříhané větve.

Technické parametry: - horní čepel potažena kluznou vrstvou PTFE - uzamykatelné - vhodné pro leváky i praváky
Hmotnost 140 g
Délka 180 mm
Průměr stihu 20 mm

Fiskars zahradnické nůžky s novým jedinečným mechanismem PowerStep™

Prořezávání je činnost prováděná po celý rok, takže není překvapující, že velkou část zahradnických prací tvoří právě tato činnost. Vzhledem k přirozenému procesu růstu je prořezávání nejjednodušším způsobem udržení rostlin, keřů a stromů ve zdraví, tvaru a kráse.

Každá zahrada je sbírkou všech generací rostlin s větvemi o různých průměrech. Zahradnické nůžky někdy nejsou dostatečně pevné pro prořezání silnějších větví např. rododendronu. V mnoha případech je nutné použít sílu obou rukou.

Technologie Fiskars PowerStep™ umožňuje zahradníkům řezat větve v 1, 2 nebo 3 krocích. Nástroj automaticky vybere vhodnou možnost, tím je snížena síla potřebná k řezání. Odpovídající počet kroků je automaticky nastaven mechanismem podle tloušťky řezané větve.


1, 2 nebo 3… je to skutečně snadné

V případě tenkých větví, například tisu, pracuje technologie PowerStep™ stejně jako běžné výkonné zahradnické nůžky a řez provede v jednom snadném kroku. V případě silnější větve však mechanismus PowerStep™ zvolí postupné řezání ve 2 nebo 3 krocích, aby se zahradník nemusel namáhat a šetřil sílu na jiné práce. Zahradnické nůžky Fiskars PowerStep™ zabraňují velké námaze a umožňují řezat větve čistě (maximální rozsah 20 mm), takže ruce uživatele se nenamáhají.

Při otevření rukojeti zahradnických nůžek k uchopení větve zobrazí nůžky, kolik kroků je vybráno k provedení řezu. Čísla 1, 2, 3 jsou zobrazena na rukojeti a při jejich aktivaci jsou bílá, pokud se tato funkce nepoužívá, jsou černé. Není nutné lámat si hlavu s výběrem nejlepšího postupu, nástroj to provede za vás, takže se můžete klidně soustředit na samotné zahradničení.

Méně námahy, více radosti ze zahrady

V souladu s mottem „Méně námahy, více radosti ze zahrady“ se inovace společnosti Fiskars snaží maximalizovat výkonnost ergonomicky navržených, lehkých a odolných nástrojů. Moderní mechanismus zahradnických nůžek PowerStep™ umožňuje snížení námahy pro začínající i zkušené zahradníky a snížení vynaloženého úsilí, což vede k většímu uspokojení z práce na zahradě.

 

Žádné soubory k dispozici